Évközi korrepetálás

A korrepetálás formája

A matematika korrepetálás heti 1×2 órában történik, hétköznapokon (1 óra = 40 perc). Szombati napokon lehetőség van a hétközi elmaradások pótlására.

Egyszerre két tanulóval foglalkozom. Ez a felállás lehetővé teszi, hogy kedvező áron megfelelően hatékony munkát tudjak kínálni. A tanulók körében is népszerű, sokan járnak az osztálytársukkal együtt.


A korrepetálás módszertana

A foglalkozásokat a házi feladatok megoldásával kezdjük. Itt mindenki önállóan igyekszik dolgozni, amikor szükséges, segítek. A fennmaradó időt gyakorló feladatok megoldásával töltjük, továbbá megbeszéljük a legutóbbi korrepetálás óta felmerült kérdéseket, problémákat.

A korrepetálás ára

A korrepetálás ára: havi 21.000 Ft.

A korrepetálás havidíja a mindenkori minimálbér 1/8-ad része, 1.000 Ft-ra kerekítve. (2021-ben ez 167.400 : 8 = 20.925, kerekítve 21.000 Ft.)

A 21.000 Ft-os fix havidíj 15% -os hiányzással számolva 3.019 Ft -os óradíjat eredményez. Viszont lehet kevesebbet hiányozni, illetőleg a szabad helyek függvényében az elmaradásokat is pótolni tudjuk, így a fent számítottnál kedvezőbb óradíj is elérhető.
A havidíj korrekciójára minden naptári év elején, a minimálbér változása alapján kerül sor.


Garancia

A korrepetálás kezdő napjától számított 30 napon belül a korrepetálási díj visszakérhető ("kipróbálási garancia").

Akció