Pótvizsgára felkészítés

A felkészítés formája

A matematika pótvizsgára felkészítés 30 órában (1 óra = 40 perc, 1 foglalkozás = 2×40 perc) történik. Ez az óraszám viszonylag alapos felkészülést tesz lehetővé.

A felkészítés alapvetően egyéni foglalkozásban történik. Ha vannak osztálytársak, akik együtt tudnak jönni (2 fő), akkor ők kedvezményes áron kapják a felkészítést.

Időpontok: hétfő és csütörtök illetve kedd és péntek. (Ha valamiért nem férnénk bele az időbe, akkor szerda délután és szombaton tudok még órákat adni.)

Elnézést kérek azoktól, akiknek nem jut hely, de csak 10 tanuló felkészítését tudom vállalni.

A felkészítés módszertana

A felkészítés vázát egy előre kidolgozott tananyag és példatár adja, amit mindenki megkap. Mindenkitől elkérem az évközi matek füzetét, ennek alapján pontosítom, hogy mely témaköröket milyen mélységig kell megtanulni, milyen feladatokra kell nagyobb figyelmet fordítani.

A foglalkozáson az aktuális anyagrészt elmagyarázom és gyakoroljuk. Mindig adok feladatokat otthonra is, ezek megoldása kb. 60 percet vesz igénybe. Az otthonra adott feladatokat következő foglalkozáson ellenőrzöm, ha kell kijavítjuk vagy újra megcsináljuk azokat, amelyekkel gond volt.

A felkészítés utolsó két hetében mindenkinek adok ismétlő (felmérő) feladatsorokat is.

A felkészítés ára

A 30 órás pótvizsga felkészítés ára: 63.000 Ft (2.100 Ft/óra).
A 24 órás pótvizsga felkészítés ára: 55.000 Ft (2.292 Ft/óra).

A felkészítés anyagi garanciával történik (sikertelen vizsga esetén 50% visszafizetés, rövid változatnál 33%).

A felkészítés díja általában két részletben fizethető (július és augusztus).

Akció

Azon tanulók, akik a pótvizsga felkészítés után az évközi korrepetáláson is részt vesznek, szeptemberben kedvezményes havidíjat fizetnek
(21.000 Ft helyett 16.000 Ft).